BAR WESOłE GARY

Ostatniaopinia


5 gwiazdek z 1092 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Bar Wesołe Gary. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

23 kwi 2024 o 18:18 Bardzo pyszne, świeże jedzenie. Ciepłe. Szybsza dostawa niż prognozowania.
23 kwi 2024 o 16:44 Jedzenie rewelacyjne, dostawa perfekcyjna. Polecam.
18 kwi 2024 o 12:04 Tym razem placki ziemniaczane kompletnie przesolone.
17 kwi 2024 o 16:55 Bardzo smaczne i szybka dostawa POLECAM :)
16 kwi 2024 o 6:28 Pyszne jedzenie, niedrogo, duze porcje. Pierogi z kapustą i grzybami najlepsze jakie jadłem, az dodaje recenzję anonimowo zeby mama nie byla zazdrosna
13 kwi 2024 o 12:06 Smaczne, świeże, szybka dostawa. Bardzo bardzo dobry obiadek. Od teraz tylko tu zamawiam jeśli mam ochotę na coś polskiego. Serdecznie polecam
9 kwi 2024 o 12:30 Jak zawsze..wszystko super smaczne i ciepłe:)
7 kwi 2024 o 21:23 Dotarło kilka minut przed ustalonym czasem - na plus. Jedzenie było ciepłe, świeże oraz bardzo smaczne (idealnie doprawione).
5 kwi 2024 o 14:44 Jedzenie dobre ale zamiast ziemniaków dali frytki.
27 mar 2024 o 11:03 Pysznie i szybko jak zawsze
26 mar 2024 o 16:36 Jedzonko znakomite, dostawa perfekcyjna. Pierwszy raz tu zamawiałem ale już wiem że będę stałym klientem. Polecam.
21 mar 2024 o 15:15 Lubię tu zamawiać, jedzenie jest świeże, gorące i można sobie kompletować zestawy